stan

Hejhej!,
Jag kom precis hem ifrån stan, Fanny var också med. Där köpte jag en BH och ja , inget annat. Haha. Fanny köpte ett svart brottar-linne inne på ''Lindex''. Annars gjorde vi inte så mycke på stan.

Idag hade vi då franska. Katarina var sjuk så vi hade Micke istället. Det var lite kul ! Haha ;) . Idag hade vi även Farhad hela dagen, eftersom att Odd inte heller var där. Jag tyckar faktist att svenska/so har blivit mycke roligare nu! För nu håller vi på att göra vårt eget land. Mitt och Maddes land heter''Mexritz'' typ, jag vet faktist inte riktigt hur det stavas. Men jaja, det går la bra endå?

Imorgon ska jag va med Fanny igen och då blir det också springning med fotbollen. ''Roligt'' och bra!

Just nu ska jag titta lite på vänner. Haha, men vi hörs senare eller imorgon!

Puss&hej!


;)

Måste bli bättre på att blogga!

heejsan!,
Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen (som igår) , men jag skyller igen på att jag faktist inte har hunnit. För idag har jag haft först bamsek gumpa i Maria Park och sen en time efter var det fotboll och sedan när jag kom hem efter det så var jag ju tvungen att titta på idol. Haha. Alla MÅSTE rösta på Michaela Osberg! Hon är bäst! ;)

Men iallafall,
Idag slutade vi 13.30 efter som att Johan vår gympa lärare var på någon vanndrings-sak typ. Haha. Men det var ju bra så vi fick sluta 1 och en halv timme tidigaren vanligt. ;D

Idag fick vi även tillbaka vårt matte prov vi gjorde i måndags. Jag fick 32/33. Det var faktist bara ett slarvfel, jag råkade räkna + istället för x. Jaa , så kan det ju gå. Men jag tyckte det var bra gjort av Farhad att han hade rättat proven så fort. Hoppas vi får tillbaks våra engelska prov snart också. Jag är faktist nöjd över att jag hade 32/33! ;)

imorgon blir det nog stan med Fanny och kanske Madde.

Puss&kram så hörs vi imorgon!'



Jag & Madde på skol-fotot :D.

skol-foto

Heej!,
Jag kom precis hem från att ha hjälpt till lite i min gammla gympa-grupp, dom behövde hjälp men mina gammla steg i friståendet och så. Så jag var så snäll att jag hjälpte dom! Men det var faktist kul att taräffa alla igen(nästan alla efter som vissa inte var där). Men jaja, Jag gjorde inte så mycke men det var kul iallafall! Och Ninni fick min gammla plats i friståendet. Grattis till henne!!

Dessutom fick jag även hem vårt klass-foto idag. Det ser ut som att vi är jätte lite i vår klass. Men det kan ju faktist bero på att det är jätte många som har slutat. Nu är vi 24 stycken , och innan var vi typ 31. Men jag lägger upp fotot här neren! :)

Nu ska jag nörda vänner och Idol!
Ja , det va väl det jag ville säga , det blev inte så mycke men iallafall , det va ju nånting ;).
Skriver mer imorgon.

Puss på alla!


Lite suddigt , jag vet . ;)


Sorry!

HEJSAN !!,
Förlåt att jag inte har skrivit på hela dagen! Men jag skyller på att jag inte har hunnit. För det har jag faktist inte. Eftersom att jag slutade 15.00 , sedan var de ridning vid 16.00 och sen efter de så var det möte med fotbollen. Så jag skyller på de. ;)

Idag hade jag matte-prov. Det kändes som att det gick jätte bra faktist! Alla uppgifter var lätta tyckte jag, till och med B-delen.

Och nu har jag precis missta Idol ! Det är inte bra. För nu vet man ju inte vilka som tävlade ellervem som åkte ut! Men mankan kanske se det på tv4:as hemsida nu? Annars märker man det imorgon.

Men nu måste jag sova. Jag e döö trött !

Puss&Sovgott!



springning

Nu ska jag ut och springa. Wish me luck?! ;D


haha fin bild . NOOT!

Städar

Hejjj!!!,
Nu har jag precis pluggat inför matte provet vi har imorgon. Det känns faktist jätte bra ! Jag tror jag kan allting, men vi får se imorgon på provet. Hoppas bara att jag inte har övat på helt fel saker! Men det årdnar nog sej hoppas vi?
Just nu ska jag bara packa upp min väska som jag hade med mej till Göteborg och städa lite på mitt rum. Hoppas inte det tar för lång tid så att jag hinner med att göra något annat idag!
Sen har jag faktist funderat över att springa lite, annars tror jag att jag tar en promenad med mamma, så att man får lite motion idag iallafall! Haha.
Men nu måste jag städa och packa upp!

Skriver mer sen.
PussPuss!

Bilden är ca 50 år gammal! Haha.;)

Shopping är farligt !

HEEEEJ !,
Jag kom alldeles nyss hem från göteborg. Det var jätte mysigt. Idag åket vi in till ''Kållered''. Och där uppträdde EMD, men de känndes lite oplanerat faktist, Dom körde typ 3 låtar på en 20 minuter. Men iallafall. Där i Kållered köpte jag lite tröjor. En tröja från ''HOTLINES'' där dom sålde Vila kläder och sen två tröjor från ''Kapp Ahl''.
Och visste ni att det är farligt med shopping ?! Jaa faktist. För när jag skulle ta på mej min jacka så råkade jag peta mej själv i ögat men en plast-påse-kant. Det gjorde gör ont ! Jag har faktist fortfarande ont i ögat! Fråga mej inte hur jag lyckades ! haha .
På vägen upp till göteborg så var tåget försenat eftersom att det hade varit slaggsmål i köpenhamn. Sånt är bara så barnsligt?! Jag menar att nästan vuxna människor ska dricka sej fulla och sen börja slås ! Haha , nu låter jag som en värsta 40:åring.

Men nu ska jag titta lite på vänner(för ovanlighetens skull).
Men ni får ha det så bra så ses vi imorgon!
Puss&hej



Home sweet home!

Göteborg nästa!

Hallå bloggen !,
Nu så kom jag precis hem från skolan. Nu på sista lektionen hade vi engelska prov. De känndes som att det gick bra , men vi får se sen.
Och i morse kunnde vi faktist fått sovmorgon, eftersom att vår gympalärare var sjuk så stog hela klassen uppe vid Hittarpshallen och väntade på honom. Men vi dog inte av de.

Ikväll ska jag ju till göteborg. Det ska bli jätte roligt! Jag ska träffa mormor och morfar, och det har jag inte gjort sen på gothia! Tåget går 16.30 nerifrån knutpungten och sen kommer det fram till göteborg vid 19.00. Så då får alla smsa! Haha. Men jag vet inte om jag kommer kunna blogga i göteborg:(. Men vi får se!
Nu ska jag nog dricka lite chai te och se på ''vänner''.

Vi hörs imorgon eller på söndag !
Puss&Kram till alla !



Varför läxor?

Heejsan!,
Idag var ja då i skolan som vanligt. Och som tur va så skulle Odd iväg på vår första lektion så vi ska ha de där läxförhöret imorgon istället! NICE! Då hinner jag träna lite till. Får be Daniel hjälpa mej lite ikväll med matten och engelskan ikväll eftersom att vi har engelska prov tills imorgon och sen matte prov tills på måndag.
Är det inte lite fuskitg att holsta har ledigt hela dagen dom har UTV samtal sen ?! Fast i och för sej då får ju vi en annan ledig dag som vi inte behöver va i skolan alls ! Mycke bättre.

Nu snart MÅSTE jag plugga engelska och svenska/so. Men jag vill inte!
Jag tyckar att det är lite konstigt att vi ska ha läxor, jag menar vi tillbringar ju endå nästan halva vårt liv där! Och dessutom så tvingar vuxna människor som inte alls har någon makt över oss att vi ska göra saker på våran vardag! De tycker jag är lite skummt.

Ja, men vi hösr senare!
Puss & Kram på alla !



haha blev bild på mej&madde ;)

Dagen

HEEJ!,
Just nu sitter jag och pluggar so. Shit , man fattar typ ingenting av den texten! De är typ något om ''Hur man röstar i sverige'' ! SJUUKT tråkigt. Men jaja.
Idag var jag i skolan som vanligt dårå. vi sprang sokoljoggen som jag sa innan. Sen slutade vi tyå vid 13.30. Nice !!
sen efter de var de bamse gympa. Riktigt mysigt!
Snart ska jag äta och sedan blir det Idol och vänner ikväll igen ! Haha. Me like!

skriver mer imorgon.
Puss på er !



''Fiint rum jag har''!

Bamse gympa

Heej !,
Det blir bara ett snabb inlägg igen. Men de går bra?
Nu så ska jag snart iväg på bamsegymp. KUL ! Och ikväll måste jag hoppa över träningen för jag måste plugga matte och so. Men det gör inte så mycket eftersom vi sprang skoljoggen idag. Jag kom 4:a i klassen ! STOLT?! Haha
skriver mer ikväll!
Puss & Kram




Hallå töntar!  Just nu är jag med Madde och ska sova över. Mysigt ! Vi tittar på dansfeber  (kul prgram), och snart ska vi se på Grease eller någon annan film vi köpte och lite la pizza pizza på de.    Idag har jag testat zumba , sjukt kul! Jag har facktist börjat på de. De kostar typ bara 800 för tio gånger på friskis! Varför inte testa?    Men du börjar dansfeber igen.   Puss å Kram
Puss & Kram

Idol och vänner nu då

Heej!,
Det blir det bara ett snabbt inlägg , men det får duga ?
Nu har jag alltså pluggat hela dagen ! Både engleska och franska . Så får jag fokusera på matte och so imorgon istället.
Snart ska jag se på idol och en lite vänner kanske ? Vänner e den bästa humor serien! Jag har faktist börjat tröttna på 2 och ½ men. Det va mycke bättre när han där killen var lite minndre?

Men vi hörs imogon!
Puss Puss






Förlååt !!

Heej!,
förlåt att jag inte skrev igår ! Men jag skrev faktist i söndags, men de blev något fel när jag skulle lägga upp de. Så de va faktist inte mitt fel !
I söndags var jag med mamma och köpte lite skor och en ridväst. Ska se om jag också jag ladda upp en bild på skorna sen! De blav ett par långa och ett par korta.

Men iallafall,
idag hade jag sovmorgon , eftersom att Franskan var inställd , så jag fick sova en och en halv timme till! Sjukt nice! Men sen hade vi iallafall svenska/so medans vissa hade bild. FUSKITGT ! Men jag har endå musik så de jämnar ut sej.
Sen på lunchen gick jag, Madde, Moa och Linn iväg på en liten promenad. Hihi!

Men just nu sitter jag och pluggar franska och engelska ! Tills på torsdag och fredag.

Och på fredag ska jag till Göteborg till mormor och morfar ! KUL ! Och jag vill iallafall ut på stan men vi får se hurde bli med de. Annars hittar vi på något annat !

Bara så alla vet så är Linus avundsjuk på mej !

Glöm inte fannys blogg ! http://fannyjespersen.blogg.se/

Puss & Kram


Hejj,   Förlåt att jag inte la in ett inlägg igår ! Men min dator laggade jätte mycke.  iallafall,   Idag har jag varit med mamma och köpt två par skor på skopungten, och en ny ridväst. Sedna åkte vi hem igen och jag har rensat HELA min garderob. De tog väl bara någon timme. Så snart måste jag till stan och för att fylla upp min garderob igen !  Nu måste jag plugga lite engelska och so.  Glöm inte Fannys blogg! http://fannyjespersen.blogg.se/    PussPuss
Skorna ! :)


Hos Fanny

Hejj.
Förlåt att jag inte skrev igår, men jag sov med fanny så jag hann inte.
Idag vaknade man upp då vid 9 tiden för vi skulle iväg och träna Zumba på friskis. Riktigt kul faktist! Alla måste prova. Man blev faktist jätte svettig.
S en blev de lunch på stan oxå. Japansk mat. Rikitgt mysigt!
Nu ska jag och Fanny titta på Hajen ! Den e rikitgt läskig !
Skriver mer ikväll.
hörs då
puss & kram

As long as you do not give up, you have nothing to lose

Hejsan bloggen !!

Idag fyller Linn älskling år! GRATTIS till henne. Nu e hon också tånåring!
Vet ni ? Jag fyller år på en söndag . De är riktigt najs !

Men iallafall.
Idag bjöd jag då Linn på fika på espresonhouse(stavning) eftersom hon fyllde år.

Fatta coolt , jag vet exakt vad jag skå åka skidor i i vinter! I en sån där onepiece http://www.onepiece.se/ . Erkän de kommer bli coolt!? Kanske lite kallt men endå .  Jag månst beställa den snart men vet inte riktigt vilken jag ska ha.

Vi hörs.
Puss & Kram

I keep on searching but I can't find you...

Hallå bloggen !

Just nu tränar jag på Engelska och Franska glosorna tills på onsdag och torsdag. Engelska och Frnaska är faktist kul eftersom vi har sjukt bra lörare i båda ämnena!

Idag var jag på skyddsombuds möte med rektorerna , några lärare och några andra elever. Som tur va Tove J där. De e faktist lite pinsamt och bara sitta där? Men vi pratade lite om skolan och mobbning och sånna saker. Hela klassen slutade klockan 2 , men jag mötet var inte klart förens halv 3 och sen hade Madde glömt sin tröja i de klassrummet och då fick jag vänta i 40 minuter till! Men vad gör man inte för sin kompis? Hahah jag e så snäll!

Alla måste föresten se Johan Glans world tour of skåne. Haha den e så sjukt bra!
Men ni får ha de så bra.

Puss och kram

Ska snart till Fanny

Hejsan!
Asså mitt senaste inlägg har inte kommit ut på bloggen. De är lite weird?

Men iallafall.Idag har jag varit ute och sprungit. Jag känner mej duktig faktist, de va 7 km. Fast jag sprang inte hela vägen för jag fick ont i min häl eftersom jag har dåliga skor. Så jag måste till stan ellr väla snart och köpa nya skor tror jag. Snart ska jag vara med Fanny tror jag , vi ska nog inte göra så mycke.
Men vi hörs sen.
Puss och hej!

Vin-provning

Hallå !
Nu är Knut , Linn och Axel här på vin-provning.Axel och Linn passarjätte bra tsm ?! Snart ska vi nog titta på någon film och bara chilla lite.
Imorgon ska jag på gympa kurs , med Madde och Mamma och sen sova med Madde. Mysigt!
Hörs imorgon.
Puss och kram

såå aktiv

Hejsan !
Här kommer första inlägget , haha. Jag e så aktiv!
Men iallafall. Idag har jag varit i skolan. Vi hade två so/svenska lektioner på raden. Sjukt tråkit! So och svenska är nog de tråkigaste ämnet man han ha ?
Ikväll är det vin-provning. Då kommer Knut , Axel och Linn hit. KUL !
Men nu måste jag städa:(  vi hörs ikväll eller imorgon!
Pussss

RSS 2.0