Ursäkta...

...att jag inte har skrivit på nästan hela dagen. Jag var hemma från skolan och hade faktiskt ingen lust att skriva. Sånt händer ju.
Som sagt var, jag va hemma ifårn skolan. Hade ont i huvudet och var lite yr. Men nu känner jag mig mycket bättre. Så jag ska antagligen gå till skolan imorgon.


väldigt ''ny'' bild :)

gomorron

Jag känner mig inte riktigt bra, har ont i huvudet är yr och är trött. Får se om det blir någon skola för mig idag. Nu ska jag upp och äta lite frukpst och sen får jag se hur jag mår efter det.
puss


haha kul bild :)

Sov gott kära vänner :)

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Jag är inte specielt trött nu, men om jag inte går och lägger mig nu så kommer jag antagligen somna imorgon i skolan på någon lektion, haha:). Jag börjar ganska sent imorgon så då får man ju chansen att sova lite längre iallafall. Men jag är absolut inte sugen på att gå i skolan. Det hade varit skönt men ett lov nu, okej vi har lov om kanske 2 veckor men iallafall.

jaja , nu måste jag sova.
Hörs imorgon:)

Ikke bra

En hemsk sak har hänt, jag kan inte lägga upp filmer från youtube till min blogg längre. Det fungerar inte. Jag har ingen aning om vad som har hänt eller varför det inte fungerar längre. Får se om min bror kan hjälpa mej när han kommer hem ifrån Frankrike.

Iallafall, nu är jag klar med matten för idag, det känns faktist som att jag kan det nu men jag ska räkna lite imorgon bara så man känner sej säker.


Fjortis minen där jaao :)

:)

Nu har jag precis hem ifrån en lång promenad. Det var faktist härligt att få komma ut lite innan jag ska sätta mej ner och räkna matte! Snart blir det också lite lunch tror jag. Lax, inte min favorit precis. Hehe.


Seriöst foto haha :)

Godmorgon

Jag vaknade för en timma sen av att pappa kom in och väckte mej. Just nu håller jag på att klä på mej och lyssnar såklart på Justin Bieber. Idag skulle jag och pappa igentligen åka till någon bil affär på Berga men dom stänger snart så pappa tyckte inte att det var någon idé. Så istället ska jag ut och promenera med mamma och pappa och sen efter det ska jag plugga matte. Vi har matta prov på onsdag. TRÅKIGT!


Usch!

Usch vad äckligt, det kryper i hela min kropp. Jag såg världens äckligaste och största(kanske inte va jätte stor, men den va stor!) krypa om kring på golvet. Och såklart skrek jag så pappa kom ner och undrade vad som hade hänt, men sen så försvann spindelen under under en bänk så vi inte kunde hitta den! Usch säger jag bara!
Men nu ska jag iallafall gå och lägga mej och försöka att inte tänka mer på den spindelen nu!

Sov gott

Camp rock 2 :)

Som ni antagligen ser så ser min blogg annorlunda ut nu. Jag kännde att jag var tvungen att ändra något. Det förra såg inte speciellt bra ut så detta ser iallafall lite bättre ut, men jag måste fixa en header.

Nu ska jag se på Camp rock 2, haha har faktisgt aldrig sett den innan, kommer bli lite kul:)


Med Madde

Just nu sitter jag hemma hos Madde och fixar lite bilder på picnik medans hon städar sitt rum.
Vi tog lite foton igår. Så ni får nog se några foton om en liten stund.
Idag hade vi tänkt att åke in till stan, men alla affärer stänger vid 4 så vi tyckte inte att det var så lönt. Så vi får hitta på något annat att göra.

hörs senare!


Hos Madde

Just nu sitter jag hemma hos Madde och har precis hjälpt henne att klippa ut lite foton på Justin Bieber, och dom fotona som blir över ska jag kanske få, haha tack Madde! :)
Ikväll ska jag kanske sova över med Moa och Madde. Kommer bli kul!
Jag måste och bara berätta att vi slutade 2 timmar tidigare. Våran lärare var sjuk och så kunde ingen annan ta våran lektion. inte helt fel precis;)

Hörs senare!



Haha gulliga Madde och jag är :)

gomorron

Nu vaknade jag för en liten stund sen. och snart ska jag gå och äta lite frukost, usch.
Min första lektion idag är idrott. Verkligen inte kul att ha det på morgonen. Men jag ska inte vara med idag, har ont i halsen och är förkyld så jag ska ta det lite lugnt.
Skriver mer sen :)


Bilden är ungefär ettår gammalt och fotat på datorn, bra kvalitet haha :)

Det gammla vanliga nu då

Nu har jag precis fått på mej lite mys kläder, en rosa gothia tröja och ett par rosa mjukis byxor. Alldeles snart blir det något avsnitt av desperate housewives, en vanlig kväll;)


Rummet är över städat :)

Smart jag är :)

Gud, det är verkligen is kalt inne i mitt rum. När jag gick och duscha öppnade jag förnstret för att få in lite ny luft. Men nu är det så klart is kalt här. Så nu tänkte jag höja värmen på mitt element och hoppas på att det blir lite varmare iallafall ikväll. Haha jag är ganska smart:)

Typ sjuk? ;)

Det blev ingen fotbolls utbildning för mig idag. Jag känner mej trött, har ont i halsen, är förkyld och har ont i huvudet. Jag är inte specielt ledsen över att inte kunna gå på utbildningen, men det är ju inte särskillt kul att känna sig dålig ju.
Nu alldeles snart ska jag ta en lång kall dusch(gillar inte att duscha varmt, haha) sen efter det ska jag bara ta det lugnt och vila och hoppa att jag mår bättre imorgon.


haha, jag ser lite rolig ut :)

:D:D

Jag kom nyss hen ifrån skolan. Våran sista lektion var NO. NO brukar vara kul men denna lektionen var bara seg. Om man ville ha hjälp så tog det ungefär en kvart tills man kunde få hjälp och då hade man ju typ redan glömt vad man skulle fråga om. Haha vilka problem asså:)

Just nu sitter jag och vänta på att Tove ska sluta skolan, sen sticker jag antagligen hem till henne. Men nu funderar jag på att titta på ett avsnitt av Desperate housewives för att fördriva tiden.

Hörs senare :)



Jag ser lite kul ut , jo jag vet :)

För trött för att sova

Är jag den enda som är för trött för att lägga sej på kvällarna. Man sitter framför datorn och tänker: gud va jag är trött. Men man sitter fortfarande kvar framför datorn för att man är för trött för att gå och typ borsta tänderna och sånt. haha, lite kul om man tänker efter faktist.
Men nu ska jag seriöst sova :)
Hörs mer imon

Breoende.. haha näädå

Jag tror nästan att jag håller på att bli beroende av Läkerol, haha nää men det går helt seriöst nästan inte att sluta äta dom. Man tänker: bara en till sen räcker det. Haha men så blir det inte. Jag har snart ätit upp en burk som jag köpte nu ikväll. Men dom är helt enkelt så sjukt goda.



Snabbbbbbis :)

Okej, det blir ett snabbinlägg , men det är ju bättren inget.
Jag kom hem ifrån bamse gympan för kanske 5 minuter sen. Förtillfället sitter jag och äter Läkerol och hoppas på att det onda i min hals ska gå över snart.
Mamma ropar opå mej, så nu ska jag gå och laga lite mat,
Höööööörs senare juuu;)

Hinner inte lägga upp bild nu :)

utbildning sak typ?

Precis hemkommen ifrån skolan. Vi som hade slöjd fick sluta en timme tidigare! Inte helt fel precis;)
Min eftermiddag består av att jag nu snart ska äta och göra lite engelska som ska vara inlämnad imorgon, och sen vid 6 tiden ska jag på någon konstig domarutbildning. Jag har verkligen inte lust att dömma matcher! Fatta pinsamt om man typ säger nått fel eller så? Men det är inte hela världen om man gör bort sej ju, hehe.

Höööööörs senare.


Moa som har redigerat:)

Jobbig morgon.. ;)

Väckarklockan ringde vid 20 över 6 imorse. Sen åt jag frukost. Jag hatar verkligen att äta på morgonen, jag är tvungen att trycka i mig mat! Usch vad jag hatar det!
Nu väntar jag på att Madde ska komma, sen har vi första lektionen på Holsta. Orkar inte!
Jaja
pusssss & heeeeeej



Gammal bild, jotack :)

vad tycks? :)

Jag hittade två jätte fina ringar på nelly.com nu precis. Hoppas ni också gillar dom. Haha:)


och...


Damn what it hurts...

Jag kom precis innanför dörren. Va på stan med Madde. Vi var tvugna att köpa present till Knut för att lindra våra skuldkänslor. Haha. Men vi köpte en Fred Perry tröja till honom. Snälla som vi är! Så Knut om du läser detta, your bad:).
Förtillfället sitter jag och knaprar på lite nötter och snart ska jag titta lite desperate housewives. Haha vad annars?

Hörs senare :):)


övedrivet plockade ögonbryn, såvarre :)

Bio snart :)

Släkten från Göteborg åkte hem för en liten stund sen. Snart ska jag iväg på bio med tjejerna(madde&moa), det blir Love and other drugs. Hoppas den är bra!
Jag fick massor av smycken idag, alla var vekligen jätte fina! Jag fick även ett smyckeskrin, gud vad jag älskar det! Och sen den 5 Februari åker jag med mamma, Madde & Moa till Lund för att shoppa och sen på kvällen gå på Idol konserten. KUL!!

Nu hade jag tänkt att återgå till att fixa mej lite inför kvällen och lyssna på Justin Bieber :)
puss



Hannes&jag




jag,Daniel&mamma :)

God morgon

Blev väckt av Daniel vi 11 tiden, så då gick jag upp och åt lite frukost.
Jag har precis bokat bio biljetter till Love and other drugs åt mej, Madede och Moa tills imorgon. Hoppas den är bra! farmor och farfar kommer om kankse 10 minuter och sen kommer mormor, morfar, några kusiner och min moster vid halv 2, så nu måste jag alltså städa mitt rum lite och göra i årdning mej.

Hörs senare tror jag:)




Sov dags

Nu är jag verkligen svin trött. Jag har tittat på Let's dance, tur att Andreas Weise inte åkte ut!, Men nu tänkte jag ta och sova så jag är utvilad tills imorgon när mormor, morfar, farmor, farfar, några kusiner och min moster kommer.
Sov gott.


Blev ett foto på min älskling Jusin Bieber:)

Tidig födelsedagspresent!

Kom hem ifrån Sats för kanske en 15 minuter sen. Idag var det verkligen roligaren än dom anndra gångerna. Killen som höll i vårat pass hade världens roligase skor/strumpor. Det såg ut som att han hade vantar på fotterna. HAHA!

Idag fick jag föresten ett halsband av Knut i födelsedags present. Det var jätte fint. Men nu har jag värsta dåligt samvete, för när han var i New York bad jag honom köpa en speciel tröja och då sa han att det skulle va jul klapp och nu köpte han en födelsedagspresent. Så jag MÅSTE ner på stan och köpa en present till han. Tror att jag kommer köpa kalsonger. Hahha :D




TACK SÅ JÄTTE MYCKE KNUT!

The idea that you're gone, mabye forever, hurts so much.

Toan är nu tvättad... Usch verkligen disgusting!
Snart blir det två avsnitt av Desperate Housewives. I like. Haha:) Och sedan ska jag sova. Första lektionen imorgon är Idrott. Och vi ska typ ha fys. INTE kul, fys på morgonen!
jaja, soovgott.


Jag & Madde i våras. Lite suddig bild, haha jag vet ;)

MOA GÄSTBLOGGAR

är hemma hos tilda, hon stack in till toan, så tänkte bara gästblogga liiiite.
har juingen aning om vad jag ska skriva, så kan välpassa på att berätta lite saker om tilda ni inte vet!;)
man tror ju att hon är sån glad person...?
men fan heller! haha, just nu sitter hon och klagar på att hon sköt ett totteband i fejjan, ja förklarar väl en hel del`?
hon är en underbar person, med ovanligt mycket humörsvägningar, but she's amazing! and i love her soooo!
nu har hon bajjat klart,pusshej



märker på det sättet tilda snear mig,att hon gillar  egentligen mig!

Hjälp!

Usch, min blogg ser hemsk ut. Så om det är någon som har lust att designa min blogg och sånt(orkar verkligen inte göra det själv,okej jag har ingen aning om hur man gör men iallafall) så får ni JÄTTE gärna höra av er till mej! Ni kan antingen höra av er på bloggen smsa ringa eller t.ex. mejla. min mejl är [email protected] .
Tack i förhand:)



September - Mikrofonkåt (studio version)




USA i sommar!!!!!!

Nu är det städning av rum som gäller. Jag har bestämmt mej för att onsdagar ska vara min städ-dag av rum och ibland av badrummet som mamma tvingar mej att göra. Usch..
Har också precis diskat undan maten. Det gick hyfsat fort så det var inte så jobbigt.

Jag MÅSTE också berätta att jag ska till USA! Biljetterna är bokade och allt. Gud vad jag är glad! Vi åker dagen efter skol-avslutningen.
Städerna vi ska till är: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas och sen kanske New York, dessutom kommer vi mellanlanda i Kanada så då får jag också komma till Justin Biebers hem land. Haha;)
HYPER!

Puss



PLUGGAR.

Jag har inte kunnat blogg idag för jag hade bamse gympa i maria park en timme efter vi slutade skolan.
Men iallafall, jag kom hem från bamske gympan för kanske en kvart sen. Gud va alla är söta! hehe.
Förtillfället sitter jag och pluggar till franska läxan tills imorgon. Det är typ frukter och sen lite verb. TRÅKIGT! Men jag överlever;)
Senare ska jag ta en dusch och sen måste jag ju få min dagliga dos av desperate housewives. Haha:)

pussssss

Btw, ni bara måste lyssna på denna! Så sjukt bra alltså!


Plugg eftermiddag

Jag kom hem från skolan för kanske 10 minuter sen. Vår sista lektion skulle ha varit slöjd. Men våran slöjd lärare var sjuk så vi fick ha eget arbete istället. INTE bra.
Vi har Engelska tills imorgon och Franska tills i övermorgon, så jag får ta och öva en stund på de. Sen ikväll är det fotboll som gäller. Har ingen aning om det är inne eller ute så jag får ringa och fråga om någon vet.

Skriver mer seeenare :)



Hos Madde :D

Nu är jag hemma hos Madde. Hon kom hem ifrån Australien igår(som jag har sagt några gånger förut?).
Åhh, idag i skolan hände något sjukt äckligt. Våra toaletter hade svemmat över, så det låg ungefär 7 cm högt bajs vatten på golvet. men som tur va så tittade jag inte in på toan, isåfall hade jag inte kunnat äta på en månad,hehe.

Vi,jag&Madde, har precis spelat in en ny video(som ni får se här snart). Ni får inte glömma att följa oss på youtube. Sök på redginamt, så kommer våra klipp upp:)



solsidan

Om några minuter så ska jag titta på Solsidan. Jag har aldrig sett det förut. Men mamma sa att det verkade va kul, så man kan ju titta lite iallafall.


Outlet i Höganäs nästa :)

Nu kom jag precis hem ifrån en promenad med mamma, väldigt härligt! Vi ska bara äta något litet och sen åker vi iväg till en sport outlet som ligger i Höganäs för jag behöver en ny skidjacka. Sen får jag se om jag hittar ett par jeans, det behöver jag verkligen.

Hörs senare!



Gammalt foto på Vincent(Fannys hund) & mej

Godmorgon typ?

Jag vaknade för cirka en timme sen. Det var verkligen skönt att få sova ut igen! Var längesen jag fick göra det sist.
Igar var jag alltså på middag hemma hos Fanny. Vi tittade på Prison Break, gud som vi grät!, sen tittade vi på desperate housewives också, vi spelade även lite cs. Sist jag spelade cs var typ 2008. Det  var vekligen längesedan!

Nu vänta jag på att moa ska komma hit.
puss

PS. Idag kommer Madde hem också!!!



Seriöst foto på mej och Madde :):)

Fanny snart

Nu sticker jag hem till Fanny snart, ska äta middag där med familjen. KUL!
Hörs sen!



Oplockade ögonbryn, jotack jag vet :)

Hahaha :)

Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom.
- Imorgon är det din tur, Putte. Sade lärarinnan.
Putte gick hem för dagen och gick in till sin mamma i köket, som stod och diskade. Putte skrämde henne så att hon tappade en tallrik.
- Fan! Skrek hon. Lille putte antecknade ordet.
Han gick in till sin pappa och började prata om vädret.
- Håll käften! Sade hans pappa, som var upptagen.
Putte antecknade och vandrade vidare till sin systers rum. Hon lyssnade på musik.
- Na na na na. Hon nynnade till låten. Han antecknade det. Han gick in till sin lillebror.
- Batman! Skrek han.
Nästa dag i skolan var det Puttes tur.
- Varsågod, sade lärarinan.
- Fan! Sade Putte.
- Vad säger du?
- Håll käften!
- Nu går du till rektorn!
- Na na na na.
- Vem tror du att du är?
- BATMAN!


sovis med moa :)

Nu sitter jag här med Moa, hon sitter och läser en bok som heter Allt det tjejer inte vet om killar och killar inte vet om tjejer, hahah hon sitter och skrattar sammtidigt. Hon är verkligen lätt underhållen!
Vi sov över igår, mysigt. Jag låg halva kvällen och lyssande när Rasmus och Philip snackade om typ wow. Fattade verlkigen ingenting! Eller jo det var ett ord som jag harhört förut och det var hila(ingen aning om hur det stavas). Haha jo men det var faktist kul;)


Nu ska vi fixa oss, och sen ska vi kanske hjälpa mamma att baka:)


Moa på fotot :)

flumm

T- Varför har du med dej nagellack till mej?
M- Nää asså de är ditt..

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHA!!! :D

Madde hemma om TVÅ dagar!

Gud, Madde kommer hem på söndag! Alltså bara två dagar kvar. Det känns som om att det var typ en vecka sedan hon åkte iväg till Australien, men det var ungefär 5 veckor sedan. Helt sjukt att det var så längesen jag träffade henne.
Jag och Moa ville möta henne på flyg platesen, men eftersom att vi inte vet när flyget kommer och sen såå tror jag att hon kommer landa i köpenhamn så kännde vi att det hade blivit liite svårt. Men det hade varit kul om det hade funkat.
Så vi får träffa henne hemma sen när hon kommet hem istället.


Har inga foton här, är på brosans dator.

Haha :)

Nu har jag precis kommit hem från att ha följt Moa en liten bit påväg hem, så hon slapp gå själv, efter en väldigt mysig dag. Vi bakade muffins! Dom blev faktiskt goda, jag lovar;) hehe.

När vi va påväg hem från skolan, så hade jag och Moa en liten konversation(vi gick och sjöng,normala som vi är):
T- Asså Moa du kan ju inte byta tonart hela tiden:).
M- haha
T- Vet du ens vad tonart är?
M- Det är svårt att förklara, men du vet som djur arter typ..?
T- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!!!



Klar nu

Jag blev klar med städningen för een liten stund sen. Det gick faktist hyfsat fort!



Före...


...efter :)

Städning nu

Nu har jag precis på börjat en städning på mitt rum. Det behövdes verkligen, det ligger massa gammla kläder och väskor på golvet. Fräscht, haha jootack jag vet.
Mamma visade mej och Daniel hur man tvättade badrummet och toan. Inte de roligaste och mysigaste jag har gjort kan jag tala om! Men sånt kan man ju alltid anlita folk att göra sen när man blir äldre ju, haha;)

Nu måste jag fortsätta med min städning...

puss



Bilden är på mej & Marcus när vi målade i skolan.
Fjortis minen på mej där jao ;)

Todrick Hall


haha så sjukt grym ! :)

Mysig kväll!

Nu har jag precis ätit en mycket god middag som jag och mamma lagade tillsammans. Är verkligen jätte mätt. Jag funderar stakt på att ta ett bad, bara ligga ner och chilla och sen läsa lite skvaller tidningar. MYSIGT!

Bloggar senare igen tror jag:)



Jag ser lite pittögd ut på bilden ja vet :)

helloooooo :)

Nu kom jag hem ifrån Bamse-gympan för kanske en 45 minuter sen. Jag glömde faktist helt av att jag skulle blogga. konstigt, hehe.
Idag fick jag tillbaks mitt engelska prov. Jag tycker faktist att det gick bra för mej, fick 36/40 har jag för mej.
För en stund sen kom jag också på att vi har Franska läxa tills imorgon, men så klart har jag glömt mina böcker i skolan, som tur är så har vi inte franska direkt på morgonen så jag hinner nog tränna lite i skolan på rasten hoppas jag!

Nu ska jag återgå till att titta på ''gamla'' videos jag och Madde har gjort som ligger på youtube. Bara det att datorn är sjukt seg så det tar en liten stund att ladda en film, hehe :)



Godmorgon :)

Jag vaknade vid 06.30 idag. Man kan verkligen säga att jag inte var sugen på att gå upp, jag låg och drog mej i sängen i en 20 minuter säkert.
Snart är det skolan som gäller. Moa kommer förhoppsningsvis hit snart så går vi tillsammans till skolan.
Jag vet inte om jag kommer kunna blogga efter skolan, för jag slutar ganska sen och sen direkt efter så har jag bamse-gympa i Maria Park(som liggen en bit härifrån). Men jag ska ju såklart försöka.

puss


hehe :)

-.-

Är på dåligt humör. Får se om en varm dusch kan få mej på bättre humör.
Man kan ju alltid hoppas.

Sommaren 2009

Gud vilka minnen man fick tillbaks från sommaren 2009. Jag och Moa var på promenad herromdan, vi gick förbi gungan vid hemköp där vi brukade ''hänga'' varje dag. vilka minnen asså. Gud vad jag vill ha den sommaren igen.
Sommaren 2009 den bästa sommaren?


nere på hamnplan :)


haha så små vi va !


Gud vilken fjortis man va! haha pinsamt ju ;)

Första skoldagen efter lovet

Som sagt var det första dagen efter jul-lovet. Det var kul att träffa alla igen(eller alla var inte där men iaf). Tisdagar är ganska chill skoldag igentligen. Vi börjar med Franska på morgonen(okej,de kanske inte är mitt favorit ämne precis men man får ju träffa dom från holsta) sen är det bild, sedan matte och sen sista lektionen är det slöjd där vi bara är 7 personer! Så vi har alltså en lektion som vi är hel klass(matte) annars är vi typ halv klass hela tiden. Sjukt nice juu! Haha;)
Efter skolan stack jag hem till Moa. Vi har mest suttit och chillat och snackat skit så klart. Haha snälla som vi är:).
Just nu sitter jag och lyssnar på Paris Hiltons Nothing in this world. Den är faktist bra ju ! :D



 


Skola imorgon

Okej, skola börjar alltså imorgon efter ett kort jul-lov. Det ska ju bli lite kul att träffa alla igen, men det hade ju inte varit fel med lov i någon vecka till ju? Första lektionen vi har imorgon är uppe på holsta. Önskar faktist att vi hade haft en lektion innan. Det känns lite konstigt att inte gå till sin vanliga skola efter ett lov. Menmen.
Jag hade tänkt att jag skulle ta en dusch så man känner sej fräsch till först skol dagen.

hörs snart!


Fotot är från bilresan till Göteborg på min bror & mej när han sover. Haha :)

Moa, som vanligt ;)

Godmorgon på er!,

Jag blev väckt för ungefär en timme sen av att Moa ringde mej och ville att jag skulle komma till henne och äta frukost. Har precis suttit och degat framför tv;n nu i ungefär en halv timme. Nu ska jag bara klä på mej och så och sen går jag till Moa och hoppas på att hon ska möta mej! Haha;)

Pussss


fotot är cirka ett år gammalt :)

Godmorgon :)


Jag vaknade för några minuter sen och har precis gjort lite frukost som jag äter inne på mitt rum, eftersom att detär någon kille som skulle komma och köpa typ en duschblandare eller något sånt.
Vi kör iväg till Göteborg om cirka en timme, och jag har inte börjat packa så jag får antagligen börja med det snart. Vi ska bara vara borta över en natt så de kan nog inte vara så svårt att packa till de.

Puss



Jag har verkligen inga foton på min dator för jag kan inte ladda in foton från mobilen till datorn. Så det blev inget foto;);)

göteborg imorgon! :)

Okej, nu har jag precis tittat klart på High school musical 1. Det var verkligen längesedan jag tittade på den sist! Den är lite rolig men den är faktiskt bra också. Bara för att jag var sån high school musical nörd innan typ, haha nädå.

Vid ett tiden(morgon) rullar det iväg mot Göteborg för att gratulera kusinen som fyller 18. Grattis till honom!,
Så jag missar alltså sista(tror det är sista) dagen på nyårssaluten. Menmen de är ju om ett år igen ju;).

Soooov goooott nu! :)


foto på Tove J, Moa och Filippa sen gothia i göteborg i sommras :)

daaagen :)

hejsanhalloj!,

Dagen började med att min mobil ringde vid 8.30 eftersom att jag skulle ut och springa, för jag har inte motionerat på jag vet inte hur länge. Det var mycke snö kan man lugnt säga. Haha. Men jag överlevede och de var ju det som var huvudsaken? :)
Efter det blev det en snabb dusch och sen åkte jag iväg till ih för att titta på nyårssaluten med Moa och Tove A. Kul och mysigt! :)
Vid 4 tiden åkte jag och Tove hem till henne och tog en lång promenad med Lotus. Och när vi endå gick förbi hemköp så var jag ju tvungen att köpa ostbågar! Haha I like!

Nu måste jag packa eftersom att jag åker till Göteborg imorgon och firar kusinen som fyller 18!

pussssssssss


Gulligt foto på Moa, Madde & mej sen sommaren  2009 :)

filmkväll typ? :)

Åh, nu har jag precis tittat på Allt för min syster. Det var typ fjärde gången jag såg den filmen. Den är alltid lika sorglig pch bra. Så alla måste bara se den!
Nu håller jag på att övertala Moa att vi ska titta på Sex and the city 2 eftersom att jag inte har sett den. Så önska mej lycka till med att övertala henne? ;)


Måste ses!

lång prommenad :)

Gomorron!,

Idag blev det lång sov morgon till typ klockan 12. Det är faktist läng tycker jag ;) haha.
Snart ska jag hem till Moa(som vanligt). Jag tror att vi typ ska ta en lång prommenad till Domsten eller något sånt. Haha jag och Moa har blivtgt sånna duktiga på att motionera. Igår var vi faktist och simmade.Haha.
Jag fattar faktist inte hur jag orkar va med Moa så mycke. Haha guuuud va snäll jag är;)

pusssssssss


mooooooooooooooa :(  haha ;)

mooa igen... ;)

Heeej!

Jag vaknade för cirka en timme sedan. Idag ska jag vara med Moa. Hon kommer hit så jag ska möta henne nu om några minuter. Vad gör man inte för sin kompis? Haha;).
Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Men vi hittar antagligen på något kul tror jag.

Pusssss så länge!


Moa, Madde& Jag sommaren 2009 :)

gottnyttår"!!!

heejsan och gott nytt år!!



Jag vaknade vid 12 idag. Jätte skönt att sova länge!
Snart ska jag iväg till Moas mamma. Jag har precis övertalat henne att hon ska möta mej. Haha snäll jag är :).

hööörs seeeeen ! :D


oplockade ögonbryn, jotack jag vet;)

RSS 2.0