__

Jag kom hem från stallet för en timme sedan, och har precis ätit en mysig middag med min underbara familj. Vi planerade lite om usa och sådant. Gud vad jag längtar ska jag få be och tala om!

Mitt rum liknar förtillfället mer ett bomb nedslag än ett rum. Kul att bo här:). Men jag orkar inte ta itu med de nu. Det får vänta tills imorgon. Om jag orkar då också.



Ulrik Munther


Nog ganska ful kille, så att säga:)

--

Skolan var faktist helt ok idag. Det var ju såklart kul att träffa alla igen.
Idag är det planerat att åka till stallet. Jag vet inte hur längesen det va ja va där sist. Några månader kanske. Ska iallafall bli kul att komma tillbaks.

Dessutom hade jag tänkt att starta en ny blogg på devote.se. Min blogg här på blogg.se är helt konstig. Så om ni har bra förslag till namn får ni gärna höra av er. Helst ska de inte va för långt.


Haha, hittade detta fotot på datorn. Det är sen i sommras. OBS, vi är oseriösa! Men söta;)

Blää

Magen är fortfarande inte på topp från i torsdags. Dessutom vänds hela magen uppochner och det känns som om att jag ska spy varje gång jag tänker på schnitzel. Men jag tänker gå till skolan iallafall. Första dagen brukar ju vara ganska chill?


Usch fy satan

trött, jotack

Nu är det sov-dags för mig. Jag är fortfarande trött efter en dag fylld med matförgiftning. Så nu ska jag försöka lägga mig så snabbt som möjligt så att jag inte är allt för trött efter lovet. Inte specielt sugen på att återvända till skolan ska jag få be och tala om.

Bilderna kommer som sagt imorgon. Håll ut;)

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag äntligen hemma(!) efter både en bra och dålig resa. Det var verkligen jätte härligt att åka skidor och allt. Men på dom 10 åren vi har åkt skidor har aldrig något dåligt hänt, tills nu. I torsdags krockade pappa med en holländare i backen, svimmade av, fick åka till sjukhuset och då visa de sej att han hade fått en kraftig hjärnskakning. Och sen i fredags morse blev 4 av 8 i vårat gäng matförgiftade + halva hotelets gäster b.la jag. Låg inne på rummet och kräktes en hel dag. Kul:).
Men annars var det en helt underbar resa!

Jag vill också be om ursäkt för att jag lät Moa blogga. Ni vet ju hur det gick... Haha nä, tack för hjälpen!

Bilder kommer senare, är för trötta för att fixa med det nu.

mååste bara säga!!1

igår när jag kommer hem- trodde jag skulle bli sån glad av att äntligen träffa min familj
NÄ DÅ STÅR DET EN STOR HAMSTERBUR PRECIIS VID MATBORDET!!
grattis till mig, ska bli mamma till en hamster:(  + den heter  gelato som betyder glass på italienska. 0 rätt.
sover på dagen , lever livet på natten! springer runt i sitt jävla hjul när alla ska sova, åh dööör. lid med mig,tack.
/hamstermoa;ppppPPPpp

nananana, come on

r
säkert jätttttte många som undrar hur jag ser ut , så här får ni!haha orkar inte mig själv ;pppp
jag till vänster på alla bilder! puss /vänstermoa

hejhejhejhej

orkar inte va sån seriös här,haha
vet inte vad jag ska uppdatera heller,kan ju inte precis skriva om min dag-tilda blogg likzzoooom
iaf, måste bars säga att blogg.se suuger verkligen
devote.se är mycket bättre, man känner sig liksom mycket hemtrevligt!:)kram

moa bloggar, i en hel vecka!!JIPPI

holaa amigos
min kära vän tilda stack ju till österike idag, kommer sakna den underbara tjejen somfan kan jag bara säga!
kommmer underhålla er lite nu denna veckan nu, lägger upp bilder ikv!puss

åker nu

Jag kommer inte kunna blogga på lite mer än en vecka pga olika saker;). Men Moa har lovat att blogga lite då och då.

Pussss

Nu är jag påväg och lämnar Viggo till dom ...

Nu är jag påväg och lämnar Viggo till dom som ska passa henne när vi är i österrike. Efter de är de fotbollsmöte som gäller.


--

Just nu sitter jag och fryser framför datorn. Jag och Mathilda ute och åkte skridsokr på en pytteliten fryst vattenpöl typ. Haha de var faktist kul! :) VI gjorde en väldigt fin dans, ni får se en video på de sen.

Lasse(min fotbolls tränare) smsade precis och sa att det inte skulle va någon fotbollsträning idag. Ganska sköönt faktist. Men vid halv 8 har vi något möte om gothia typ.


-

Just ni håller jag på att packa tills resan. Längtar jätte mycke! Men det är inet specielt roligt att packa ska jag få be och tala om... Nä men jag överlever:)

Pappa kommer hem sent ikväll från Holland också. Undrara vad han har med sej till mej? Haha nä men det viktigaste är ju faktsit att han kommer hem!


Dåligt

Uppdateringen har inte varit på topp idag, och de ber jag om ursäkt för. Jag hade bamse gympa direkt efter skolan så ´jag hann inte.

Det är så himmla dåligt i skolan. Vi får inte vara inne på rasterna längre! Bara för att några hade typ slått igen dörren så att den gick i sönder och sånt. Vad ska man nu göra på rasterna? Man kan ju gå hem och va dör under rasterna. Men det är lite konstigt att alla måste vara ute när det va bara några som tramasade och sånt ju.
Okej , nu orkar jag inte klaga mer. Skriver mer senare.

...mat...

Tanken på att det finns mat i köket är väldigt lockande. Efter en och en halv timmes fotboll(kanske inte världens seriösaste träning) är man ganska hungrig. Funderar starkt på att gå och ta en macka sedan gå och duscha och efter det slänga sej ner framför tv:n och bara softa.

Glad!

Min S knapp är tillbaks igen. Den är normal! Helt underbart. Ni ska bara veta hur glad jag är nu!

Nu tänkte jag iallafall värma lite mat och sedan är det träning som gäller. INte specielt taggad ska jag få be och tala om. Helst skulle jag hoppa över de, men jag känner att jag skulle må bra av att röra mej lite.


Härlig dag

Jag kom hem från stan för 5 minuter sen. Igentilgen skulle jag ha köpt en present till Tove men jag hade ingan pengar. Jag fick tjugo kronor av Daniel, men dom var jag tvugen att betala bussen med. Så jag får åka ner på stan och köpa det en annan dag.
Dessutom hände det 2 väldigt bra saker idag. Jag var så snäll så att Moa och Linn skulle få åka på mitt busskort(dom hade inga med sig). Men då hade jag bara råd med en biljett så vi fick åka gratis!
Och sen den anndra saken hände inne på Espressohouse. Jag frågade på skämt om det var något som var gratis. Han i kassan ba: ja om du vill så kan du få smaka våran nya Chai latte. Jag ba: ehm okej jätte gärna:)
Vilken härlig dag! :D

Nu sitter jag på bussen påväg till stan me...

dsc02594 (MMS)

Nu sitter jag på bussen påväg till stan med Moa och Linn. Moa skulle köpa tuggumi så jag och Linn va snälla och hängde med. Skriver mer sen när jag kommer hem.


Moa får jag spela på din iphån?

Moa får jag spela på din iphån?


Sov gott

Är det någon mer än jag om tycker att man blir andfådd av att borsta tännderna när man är förkyld. Okej, man blir kanske inte andfådd men det är faktikt lite jobbigt. Man får ju ingen luft genom näsan och då måste man anndas med munnen. haha ;)

Nu är det iallafall läggdags för mig.
God natt.



Problem

Gud så jobbigt! Mitt tangentbord är helt fuckt up! Min S och M knapp är helt konstiga! När jag ska trycka på dom måste jag trycka jätte hårt. Och på S-knappen måste jag trycka på vänster sida så att det ska bli en bokstav...

Usch vilket problem, funderar på att gå till en psykolog och prata ut

Konstigt

Det blev inte stan idag. Mathilda var tvungen att plugga NO och det var även för kallt och jag orkade inte åka in nu. Så det får bli en annan dag istället. Men jag har ingen aning om vad jag kan ge till Tove i födelsedagspresent. Några ideér?

Jag hade tänkt att baka lite muffins eller något liknande tills på Fredag, så att vi har något att smaska på i bilen påväg till Österrike.

Men är det inte också lite konstigt att jag inte har fått något svar om iPhonen? Jag skickade ju ett mejl för snart en vecka sedan? Han kanse redan har sålt den, men man tycker ändå att han kan svara.

Dags för dagens sista lektion nu. Det blir...

dsc02507 (MMS)

Dags för dagens sista lektion nu. Det blir no. Efter de åker jag till stan med Madde för att köpa present till Tove


saknar!

herregud vad jag saknar Thailand! Jag tittade precis igenmon alla foton från den senaste resan. Det var så himmla nice där. Jag måste verkligen åka dit snart igen med familjen!






happy face

Okej jag skulle bara se om de gick att blo...

dsc02550 (MMS)

Okej jag skulle bara se om de gick att blogga från mobilen;)


50 minuter!

Okej, nu måste jag skynda mej lite. Pappa sa precis att jag skulle va klar 20 över 2. alltså om 50 minuter! Vi ska iväg till min kusin som fyller 18 på måndag. Jag får se om jag hinner byta om och fixa mej på 50 minuter. Önska mej lycka till? haha ;)
Skriver mer ikväll.

hahahaha

När jag och mamma kom hem nu så såg vi att det var fotspår som gick från huset. Ja ba: jaha var är Daniel nu då. Och när vi kom in så var han hemma, så mamma fråga varför det var fotspår från huset, han ba: Asså jag gick baklänges från bussen.
hahahahhahaha!!!

Duschen, och sen till Madde

Jag kom hem från träningen nu precis. Idag var det faktist ganska kul.
Men jag måste duscha nu, jag glömmde balsam och shampo hemma så jag får göra det nu istället. Sen vid sju går jag hem till Mathilda. Kommer bli mysigt!


Söta vi är:)

God morgon

Jag vaknade för kankse 25 minuter sen, är verkligen trött det ska bli skönt med helg!
Första lektionen idag är idrott. Idrott på morgonen är inte det bästa precis, då är man ju sån seg.
Nu måste jag gå och trycka i mej lite frukost.

Hörs senare.

Dåligt

Som ni antagligen ser har jag bytt design, men det går fortfarande inte att ha en header. Fattar inte varför! Jag har tänkt på att starta en ny blogg och se om det fungerar där, men jag får se om jag orkar det. Förtillfället ser min blogg JÄTTE tråkig ut!



Usch

Okej, nu har jag hjälp Moa att blogga. Dock var det på devote.se. Den sidan är lite kul:)

Nu har jag lovat pappa att jag ska hjälpa honom att städa toletten, är det verkligen lagligt att tvinga sina barn att göra sånt? Haha. Och sen efter det tänkte jag prova ut kläder som jag ska ha imorgon när jag ska hem till Madde på fin middag;)

iPhone?

Hola! :)
Jag är lite sugen på att köpa en iPhone 3 faktiskt. Okej, det hade ju inte varit helt fel att köpa en iPhone 4 istället, men dom kostar ,ycke mer och jag vill fortfarande ha kvar lite pengar till usa resan. Jag mejlade faktisk en snubbe som hade lagt ut en vit iPhone 3 på blocket för 2500 kr och han bor här i Helsingborg, så det är ju possitivt. Får se hur det blir med det.


Jag är lite sen när det gäller iPhones :)

..

Jag åt precis upp den sista lussebullen som fanns längstbak i frysen, GOTT!
Idag var det bamse gympa som stod på schemat. Vi behöver en till lärare, så jag och Mathilda har typ tjatat på Knut att han ska hänga på. Får se hut det går senare.

Nu tänkte jag städa mitt rum. Det ser ut som ett bombnerslag här inne, men det är gamska mysigt ju, hehe.

döör

Klockan är nu snart 8 och jag kom precis hem från fotbolls träningen. Vi tränade inne, ni skulle bara veta hur varmt det var! Trodde att jag skulle dör av värme slag.
Pappa står och lagar mat i köket, jag är verkligen jätte hungrig så det kommer bli gott.

Jag måste också säga att idag var det sista gången vi hade våran slöjd lärare. Hon fick ett annat jobb på någon random skola. Inte kul.
Haha som jag klagara;)


Haha ser ut som ett troll :)

.

Just nu sitter jag och vänta på att Madde ska komma hit så att vi kan gåupptill holsta där vi har våran första lektion, franska. Inte de roligaste ämnet kan man säga.
Måste stick nu!
Hörs senare

Solsidan nu!

.

Las york:)

Jag och pappa tittade på Hotel i Las Vegas till usa resan. Det hotelet jag vill bo på heter New york new york. Det ser sjuk nice ut! Det är en bergochdalbana som går runt hela hotelet!


såhär ser hotelet ut utifrån :)

Lund

Ni ska bara veta vilken underbar dag det var igår!
Vi åket hem ifrån vid halv 11 tiden. Sedan kom vi fram till Lund ungefär klockan kvart över 11. Först började vi med att gå runt på stan och titta runt. Och jag köptevärldens finaste skor! Dom kostade 500 kronor, så det var faktiskt inte så jätte mycket för ett par skor? På Gina tricot köpte jag 2 tröjor en blå och en grå med lite blommor och så, sen på KapAhl köpte och också två tröjor, en svart tjocktröja och en vit blus. Är verkligen jätte nöjd med alla köpen!
Stan stängde vid 4 och då gick vi till bilen och la av våra saker och sen satt vi i bilden och vilade våra fötter lite också. Sedan åt vi på en Thai resturang, det var verkligen jätte god mat. Men det roligaste på den resturangen var att när man var på toa och spolade så efter 10 sekunder började det spruta ur handfatet, som en fontän typ. Haha, vi skrattade åt det jätte mycke!
Efter vi hade ätit åkte vi till Idol turnen. Det var insläpp halv sju och vi var där sex så vi frick vänta en halv timme, när vi kom in så var det ungefär en och en halv timme kvar tills det skulle börja men då gick strömmen så fick vänta i en timme till. Men det var verkligen värt att vänta! Jag fick ju se Daniel Norberg och Andreas Weise live!


Mina älskade skor! :)


Fika stopp.


Alla shopping påsar:)


Väntar på att konserten ska börja:)


Haha , moa på väg hem :)

,

Nu är jag klar med lockningen. Det blev lite överdrivet, med det blir nog bättre under natten(hoppas vi). jag har även bestämmt vad jag ska ha på mig. Det blev en vit blus från Gina tricot och ett par blåa jeans till det :)
Sov gott så hörs vi imorgon om jag hinner

Lund imorgon

Shit vad jag längtar tills imorgon! Jag ska till Lund med Madde och Moa då. Vi åker vid 10 och då ska vi gå på stan typ. Sen vid 3 när dom stänger på stan åker vi till ett köpcenter som heter typ Nova, sedan vid 8 tiden är åker vi iväg till någon arena där det är Idol turnen. På kvällen sen sover dom här. Det kommer bli BÄST!
Nu ska jag locka håret så jag slipper göra det imorgon :)

Puss på er


Bild på Moa&Madde(jag som fotar) utanför väla :)

Hola

Nu har jag ätit en underbar middag tillsammans med 75% av min underbara familj och sedan har jag spelat lite fråge spel också, vilken underbar dotter jag är!
Men nu tänkate jag springa iväg och sätta mig framför tv:n och titta på dom sista minutrarna av Parlamentet!

Hörs senare.

_

Det kanske inte var världens bästa idee att låta Moa gäst blogga. Hon är ju inte speciellt rolig liksom.. Haha:)
Dagen har jag tillbringat med Mathilda. Vi åt semlor och annat gott. MYSIGT! Igentligen så skulle jag ha åkt ner på stan och tränat på Sats, men jag har ont i ljumsken(Odd sa att det stavades så, lite kul) så jag hoppade över det idag, så blir det nästa vecka i sället.
Nu ska jag hjälpa mamma att laga lite mat.


fotot är både seriöst och jätte nytt ;)

moa gästbloggar

hej allesammans, haha
nä men snackar med tilda i telen, och hon ville att en kändis skulle gästblogga, så ja jag erbjöd mig liksom.. haha ne men ska va lite seriös
vet inte vad jag ska skriva bara, men visst är hennes blogg bra?haha knappast
nu ska jag kolla vidarre på dph och blogga på min blogg,haha roligt inlägg,puss på tån

-

Gud vad jag har skrattat idag! Jag och Moa skrattade åt precis allt. hahaha:)
Just nu sitter och jag fryser så att jag tror att jag ska dö snart. Jag va på fotbolls träning (som var ute!), mina händer trillar snart av, jag svär! Så nu ska jag ta en dusch och sedan efter det så ska jag nog titta på Desperate housewives. Ovanligt jag vet:)


jag ser lite sne ut :)

.

Hola!
Lite spanska där ja. Haha:) Jagär hemkommen i från Bamse gympan nu. Det känns verkligen som att dom försöker testa oss på hur mycket vi säger till och så. Men jag är sten hård!:)
Idag hade jag ju matte prov som jag sa innan. Det känndes faktist som att det gick hyfsat bra för mig. Okej, några uppgifter kännde man att man kanske inte lyckades jätte bra med.

Nu blir det iallafall lite mat och sedan en dusch och om jag orkar en ansiktsmask. :)



Funkar inte

Idag är det matte prov som stär på schemat. Jag är verkligen jätte nervös! Hoppas att det går bra iallafall.

Föresten måste jag också bara säga att jag inte kan ha någon header. det fungerar inte. Jag har ingen aning om varför. Fanny har också testat. Så nu får jag byta team och sånt, men det hinner jag inte nu.

hörs senare!

Usch!, hur dum i huvudet får man va?

Jag tittade precis på ett av de hemskade och sjukaste programen i hela mitt liv. Det handlade om 2 världskriget och om man inte skulle låta missbildade och psykiskt sjuka personer leva, att man skulle gasa ihäl som. Staten försökte lura folket att det kostade för mycke med psykhem. Och om man tänker efter så är det exakt samma sak som Sverige demokraterna försöker göra med Svenska folket, dom försöker lura oss att invandrarna tar alla pengar ifrån pensionärerna vilket inte är sant. Jag har verkligen ingenting emot invandrare, verkligen INGENTING. Isjälva verket tycker jag att det är helt sjukt att Sverige inte tar in fler människor från anndra länder. Jag menar, om det hade varit krig här i sverige eller något liknande, då hade vi varit tacksamma om något annat land kunnde hjälpa oss så att vi fick bo där.
Om sverige demokraterna får bestämma över sverige(som jag för mitt liv inte hoppas) kommer jag flytta här ifrån och helt seriöst skämmas över vårat land.

Gör så jävla ont...

Måste komma över det. Det gör för ont att tänka tillbaks på det som har varit, det som har hänt och antagligen aldrig kommer tillbaks. Önskar att allt varit som vanligt, att det du älskar inte bara försvinner...

Typ död

Efter en eftermiddag full proppad med pluggande av matte är man ganska trött i hubudet ska jag få be och tala om. Känner mig helt trött och död i huvudet. Men som tur så har jag fotboll om några timmar, så då får jag iallafall röra på mig lite mer än vad jag har gjort.

Jag måste också bara säga, Torres har bytt till Chelsea från Liverpool! Hemskt! Han kan ju inte bara byta dit hur som hels. Då får man väll börja gilla Chelsea bara för att Torres är där nu. haha:)




Studiedag :)

Jag kom hem från skolan nu för några minuter sedan. Vi hade visst halv studiedag. Det hade jag verkligen ingen aning om. Synd att vi inte hade det imorgon istället för iag skulle vi haft slöjd och det är ju det roligaset på hela veckan.
Nu håller jag på att laga lite lunch till mig själv så att jag inte svälter ihjäl.
Denna eftermiddagen ska jag plugga matte och senare ikväll är det fotbolls träning som gäller.

RSS 2.0