200 kr




Har precis gett 200 kronor till barncancerfonden. Känner mej snäll! :)

kommer inte på nått att skriva här :)

Heejsaaan!!!,

Jag och mamma kom precis hem ifrån en promenad. Gud va det är härligt ute när det är snö. Lite kalt såklart, men så ska det ju vara? :)
Snart ska jag börja laga mat. Eftersom min familj har bestämmt att alla ska laga mat en dag i veckan. Litee konstig familj, haha nää:)

puss sålänge!!


semester från bloggandet :)

Ni förstår inte hur skönt de har varit att inte blogga på några dagar. Ja menar det är ju kul att blogga att så, men det är så sjukt skönt att inte behöva tänka på de. Alla som har blogg borde faktist testa det! Haha jag e sån psykolog här;). Men nu ska jag försöka blogga varenda dag. Önska mej lycka till? Det var faktist Fanny som tjatade på mej så jag skulle blogga igen :).

Men nu ska jag alldelessrax iväg på middag. Mysigt! :D:D:D


Harry Potter!

Gomorron!!,

Snart ska jag va med Tove J och sen vid 3 ska vi titta på Harry Potter och dödsrelikerna! Hoppas att filmen är bra nu då.
fast nu måste jag göra mej i årdning :)

hörs sen.



NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
Andreas åkte ut!! Linnea ska åka ut!

åsså åhh nu e jag sur..... ;)


Jag bloggar igen!! :)

Heej!,

Jag vet att jag inte har bloggat på mer än en vecka. Men jag har varit sjuk och jag har faktist inte orkat eller haft lust. Så det så ;).

Men för till fället sitter jag och tittar på idol. Och det är helt sjukt att olle eller andreas kommer åka ut !!!! hoppas att olle åker isåfall :)

Hörs sen!


lång eftermiddag...

Nu har jag faktist pluggat en hel eftermiddag. Själv tycker jag att jag är ganska duktig faktist! :)
Fast musik projektet är lite konstigt. Är det inte lite svårt att skriva en lång text om vad musik är och när och varför vi lyssnar på de? Men jag kan ju fråga mamma eller någon sen.


pluggar , som vanligt?

Heej!,

För tillfället sittier jag vid den stationära datorn. Och den laggar MER än vad min vanliga dator gör! Gud va segt!
Men nu ska jag plugga engelska och musik. Vi har typ nån musikinlämning om typ "Vad är musik?" som ska vara inne på Måndag. Så det är lika bra att ha det gjort ju? Sen har vi engelska prov imorgon (som jag har sagt innan).

Puss sålänge !


Bilden är ca ett år gammalt :)

Daniel Norberg (L)


Hösten är här.. ;)

Buhu!!, Jag har ont i halsen och hostar typ hela tiden. Så nu kan man verkligen säga att det hösten är här! Men det är ju också mysigt?
Och att hösten är här betyder ju att julen kommer snart!
Mamma köpte också en vår/höst jacka. Kanske inte världens snyggaste, men den är väldigt skön och mysig! :)


framifrån...



...och bakifrån :)

Applåd till mej :)

Nu känner jag mej grymt duktig. Jag har faktist sorterat alla mina bilder på datorn! Applåd till mej? :)


plugg eftermiddag... ;)

Heejsan!,

Nu blir det då en plugg eftermiddag... Det blir lite Franska. Åhh juste, jag har ju engelska prov på fredag så jag får också plugga lite engelska dårå. Men det är bara lite grammatik så det blir nog inte så jätte svårt ;)

Föresten så hittade jag denne tjejens blogg: http://micahs.se/  .
Hon är 14 år och gravid. Det hade jag aldrig klarat det (eller velat)!

Men jaja, puss så länge!


Jag blundar. Lite fail, jag vet :)

älska måndagar? :)

Guud va jag älskar måndagar!!
Det låter kanske lite konstigt, men jag gillar faktist måndagar. Okej, ibland kan dom vara lite sega eftersom att det är en hel skol vecka innan det är helg. Men dagen går så långsamt på eftermiddagen och dessutom har vi musik i skolan , så de är ju kul!

Nu måste jag äta , puss så länge!


Svart klubben :)

Som sagt så kom jag hem ifrån stockholm idag.
Och en sak som alla måste göra när dom är där är att gå på en resturang som heter svart klubben. Det låter lite olagligt, men de är en resturang som ägs av en kille som är blind. Så man får alltså äta en middag i totalt mörker! Och imellan åt så kom de in några och sjöng och spelade lite gitarr. Riktigt mysigt!


Bilden är från när vi åkte sky view på globen! :)

HEMMA IGEN!

Heejsan!,

Jag kom precis hem ifrån stockholm! Men jag har inte tid att blogga nu , för jag måste iväg. Så vi hörs sen ikäll och då berättar jag om resan.

Puss så länge!


sista inlägget!

Nu sticker jag om en halv timme så,
HEJDÅÅ!! :D:D:D:D:D

Hörs på söndag!

GRATTIS MAMMA!

Grattis på födelsedagen världen bästa mamma!
Tackför att du alltid finns där för mej!
Jag älskar dej! <3


stockholm! :)

Heej!,

Jag tror att jag har glömt att berätta att jag ska till stockholm idag! Eller igentligen så ska jag först till farmor och farfar nu idag och sen imorgon så åker vi vidare till stockholm dårå. Kommer bli jätte kul. Jag har frö mej att vi ska gå på nån resturang där allt är helt mörkt, så man typ får känna hur de är att inte se nånting. Det kommer nog bli jätte kul!
Jag hoppas också att vi hinner shoppa lite. Och vi ska kanske gå och titta på Idol. Synd bara att Daniel åkte ut. Men ja, de kommer bli jätte kul!
Fast jag kommer iochförsej inte kunna blogg något tror jag. Men jag kommer hem på söndag så då blir de inlägg igen dårå :)

Nu måste jag börja packa och sånt.
pusspuss


ja vet inte vad jag kan skriva här nu :)

Heejsan!,,

Just nu sitter jag och tittar på Justin Bieber på youtube. Han e så sjukt snygg och söt! Tyvär så kan jag inte lägga in nån film här,så ni kan få länken :) : http://www.youtube.com/watch?v=sYhfjaUCsZE&feature=channel . Alla måste se den !
Jag väntar också på att Daniel ska komma hem så jag får sova nån gång. Men jaja.

Snart tror jag att jag ska titta på vänner. Ganska ovanligt eller hur? ;)

Puss


Justin Bieber in my heart ! ::D:D:D:D:

åhh min dator suger!

Guud va min dator ska vara seg! Bara för att man håller på at lägga utt ett klipp på youtube så ska de la inte ta typ 50 timmar att gå in på en annan sida? Men min dator e ju bääst i världen! Haha nää, men seriöst jag måste be Daniel hjälpa mej och ringa till siba och klaga. Eftersom att min dator bara stänger av sej då och då.
Så alla, köp inte ASUS!


Dagen planer.

Godmorgon!!,

Dagens planer är så att jag ska vara med Madde. Så alltså får ni fler video-inlägg! ;)
Men jag får se om hon kommer hit eller om jag ska till henne. Hoppas hon kommer hit, för jag orkar inte cykla. Så jag får försöka tvinga henne hit :)
Sen idag måste jag också gå till skolan och hämta mina jackor som hänger där. Jag tycker synd om mej som måste gå till skolan på ett lov! Haha;)


RSS 2.0